26 juni 2014

Review; essence 'all about nude' palette.
toen ik met make - up begon, gebruikte ik grotendeels producten van essence en ik moet zeggen dat dat niet heel veel verandert is in die 4 jaar. nu gebruik ik natuurlijk ook anderen merken maar ik denk dat bij mijn volgende favorieten artikel weer heel wat essence voorbij zal komen. essence is goedkoop en hebben fantastische producten. vooral de oogschaduw doosjes zijn super ! ook deze is weer een topper!


ik was altijd het meest fan van de oogschaduw palletjes. zo is ook 'to die for' een mega favoriet voor mij die ik nu nog iedere dag gebruik voor een simpele ooglook of om mijn wenkbrauwen bij te tekenen.
toen ik dit palletje zag liggen twijfelde ik over de kwaliteit. maar daar kom je natuurlijk alleen achter als je hem probeert. :)het palletje bestaat uit 6 nude, shimmery kleurtjes. het is klein en compact waardoor je het overal mee naar toe kunt nemen. de kleuren zijn mooi te combineren. de pigment van de kleur viel me lichtjes tegen. het is niet dat het slecht is, maar ik had er meer van verwacht.

de oogschaduw's zijn met een nieuwe formule geproduceert. dat kun je ook wel zien en voelen. de oogschaduws liggen wat bol in het doosjes, het is dus meer en de kleuren komen een stuk mooier en helderder uit.
zoals ik al zei zijn de kleuren in dit palletje makkelijk te combineren. je kunt de lichte kleurtjes gebruiken voor een prachtige look voor overdag en voor s'avonds kun je de donkerde kleuren gebruiken voor een prachtige smokey eye.

de bovenste 3 kleuren heb ik hier geswatcht, deze kleuren zijn mooi als highlighter maar ook als kleur over je gehele ooglid. je kan de een van de kleuren ook als enige kleur gebruiken, gewoon alleen op het ooglid. simpel, maar het ziet er prachtig uit. ik heel veel manieren te gebruiken dus !de onderste drie kleuren heb ik ook even voor jullie geswatcht. deze kleuren zijn mega makkelijk om een look mee te creëren. deze drie zijn persoonlijk mijn favoriet als trio.ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, het was niet zo heel lang. maar het is erg lastig om veel te schrijven over één product. vragen zijn trouwens altijd welkom.

dit palletje is te-koop voor €3,59 bij een drogisterij.

xoxo.

1 opmerking:

  1. Goede review!
    Ik heb hem zelf ook en ik vind hem super om mooie dagelijkse ooglooks mee te creeeren :)

    www.withoutubeauty.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen