24 maart 2015

diary 06/03/15.

Purity
Hi girls. eindelijk weer eens een diary. Ik heb namelijk een aantal vragen voor jullie en omdat dit nogsteeds mijn best gelezen artikelen zijn wilde ik er voor vandaag weer eens eentje schrijven. Dus bij deze !Pff, waar zal ik eens beginnen. Mijn week. Ik ben deze week maar weinig op school geweest omdat ik barstende hoofdpijn had. Waarschijnlijk migraine. Ik heb nu ongeveer al een week lang last van de pijn en ben tegelijkertijd ook ontzettend misselijk. Heeft een van jullie ervaring met migraine en hoe weet je of je het hebt? laat het in de reacties achter.

nu even over mijn blog. Ik ben de laatste tijd heel veel bezig met het verbeteren van de lay-out, foto kwaliteit en mijn artikelen. Ik post nu zo'n 3 a 4 artikelen in de week maar ik wil eigenlijk naar 5. iedere doordeweekse dag. Dit heb ik al eerder gedaan maar toen kwam ik in tijdnood. Ik weet natuurlijk niet of het me nu wel gaat lukken maar ik denk met een goede planning en als ik goed veel vooruit werk zou het toch moeten kunnen. ik wil jullie vragen wat jullie van mijn artikelen vinden. Merken jullie verschil ? Zijn er dingen die beter kunnen ? Heb je tips voor me ? etc.

Ook wil ik jullie ontzettend bedanken voor het bezoeken van mijn plekje op het internet. ik merk dat ik steeds meer bezoekers krijg en dat waardeer ik enorm. Daarom vind ik jullie mening zo belangrijk.

Qua originaliteit ben ik op dit moment bezig met het zoeken naar leuke onderwerpen voor artikelen, Ik wil vaker een soort van serie's gaan doen. Dus  meerdere delen over hetzelfde onderwerp.

Een kort artikel deze keer maar ik hoop toch dat jullie het leuk vonden. laat al je tips en kritiek hieronder achter of stuur me een mailtje naar: solivefull@hotmail.com

ciao, xoxo.

1 opmerking:

  1. Ik heb ook helaas migraine... Wat bij mij helpt is een lekker warm bad en een kop thee. Dan de hele dag op bed liggen, vreselijk!!!

    BeantwoordenVerwijderen