21 maart 2015

Girltalk #3, dingen die meiden zeggen maar eigenlijk anders bedoelen.


we weten het. wij vrouwen zijn misschien wel de meest onduidelijke wezens op aarde. naast dat we last hebben van stemmingswisselingen en het maandelijkse feestje, zeggen we ook vaak dingen anders dan dat we ze bedoelen. en tja, dat hoort een man dan maar te begrijpen. in dit artikel dingen die meiden zeggen maar eigenlijk anders bedoelen.


het ja, nee spelletje. ik denk dat iedere vrouw of meid dit wel doet. nee zeggen terwijl je ja bedoelt of juist andersom. het zou voor anderen dan gewoon logisch moeten zijn dat zij snappen wat we nou eigenlijk echt willen zeggen. nou ladies, get real. we kunnen het beste gewoon eerlijk zeggen wat we bedoelen in plaats van allemaal moeilijk te gaan doen.

'Nee joh, dat maakt me echt niet uit !' of deze reactie nou gaat over die vriendin die hetzelfde shirtje wil kopen of dat het al hint bedoeld is als je vrienden iets gaan doen zonder jou. je wil waarschijnlijk niet jaloers overkomen dus zeg je maar dat het je niks uitmaakt.. maarja.. dat werkt niet altijd zo simpel.



'oke, je hebt gelijk.' waneer vrouwen of meiden dit zeggen zijn ze je waarschijnlijk gewoon beu. je heb een meningsverschil en jullie blijven beiden doordrammen tot een van de twee het opgeeft. wanneer de vrouw dit doet, geloof me, dan meent ze er waarschijnlijk helemaal niks van maar wil ze gewoon dat jullie er beiden over ophoudt.

'ik ben echt dik.' of 'ik zie er echt niet uit.' nou jongen, vertel deze meid gewoon even hoe verschrikkelijk mooi ze is. zo heeft ook zij jou aandacht weer gehad en kan ze weer rustig verder gaan met haar leven. nee, maar even serieus. je merkt echt wel aan iemand of diegene het meent of dat ze het voor de aandacht wil. en weet je wat het is, iedereen heeft aandacht nodig en iedereen zoekt die aandacht op een anderen manier.

'ik ben allang over hem heen!' euhm.. hmm.. nou... euhm... nee meid, dat ben je niet. waarschijnlijk denk je dat je wel over hem heen bent maar als je hem dan perongelijk ergens tegen komt ben jij toch degene die even checkt hoe haar haar en make-up zit.. niet voor hem hoor, maar gewoon.. omdat het kan.


1 opmerking: