6 december 2016

30 Days Fitness Challenges. | Lifestyle.


Het is een droom van bijna iedereen, een geweldig lichaam. Voor de sportschool heb je geen zin of tijd en hardlopen is veel te koud nu ? allerlei excusses om eens wat gezonder bezig te zijn. Ik kwam op de blog van Cassy (de eigenaresse van de blog: 'Blogilates.) vier leuke fitness challenges tegen waar geen excusses voor zijn. Ze zijn makkelijk en koste niet veel tijd.


De challenges zijn dus 30 dagen lang waarbij je iedere dag een aantal oefeningen moet doen. De meeste kun je zelfs vanuit je bed. Ze kostte weinig tijd en moeite dus iedereen kan ze uitvoeren.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om er iedere maand een te doen maar meerdere tegelijk kan natuurlijk ook. Het zijn tenslotte maar een aantal oefeningen per dag. Hieronder heb ik de 30 days challenges even voor jullie op een rijtje gezet.
Cassy heeft een blog met allemaal artikelen over gezondheid, lifestyle en fitness. Ze is razend populair op het internet en heeft super leuke challenges.

Het leuke aan deze challenges is dat je dus ook uit kun printen,  iedere dag waneer je de opdrachten uitgevoerd hebt kun je die dag wegstrepen. Dit motiveert je om de hele maand vol te houden.

Dit was het artikel, bedankt voor het lezen en veel succes met de challenges !

Liefs, Kelsey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten