1 december 2016

Beautyvragen waar eigenlijk geen antwoord op is. | Beauty.


Als mensen weten dat je een passie hebt voor iets, krijg je er gegarandeerd vragen over. Zo ook bij beauty. Sommige vragen zijn alleen niet helemaal goed te beantwoorden of het antwoord bestaat uit meningen. In dit artikel heb ik een lijstje gemaakt van vragen die niet of moeilijk zijn om te beantwoorden op beautygebied.

1. Vanaf welke leeftijd mag/kun je make-up dragen ?

Er is geen regel voor het dragen van make-up en zeker geen leeftijd. Als jij make-up wil dragen, moet je dat zeker doen. Denk er wel aan dat hoe jonger je bent, hoe minder make-up je nodig hebt. Het is misschien slim om te beginnen met een mascara, blush of lipstick en later wat producten toe te voegen zoals eventueel oogschaduw. 

2. Waar MOET ik dit mee aanbrengen ?

Je moet niets. Als jij je foundation met een poederkwast aan wil brengen is dat ook prima. De namen van de kwasten zijn puur en alleen voor het gemak. Een "Foundationkwast" kan net zo goed worden gebruikt als bijvoorbeeld een kwast voor highlighter of zelfs om een maskertje aan te brengen. Kijk zelf gewoon wat jij fijn vind werken.

3. Wat is het beste ?

Hierbij wordt vaak over een bepaald product gesproken. Je kunt bijvoorbeeld de mening vragen van iemand. Bijvoorbeeld 'Wat vindt jij de beste foundation?" Je zult hierbij nooit een feit als mening krijgen omdat iedereens mening verschillend is. Iets wat voor de een het beste werkt, kan voor de ander juist helemaal niet goed werken.

4. Wat is de mooiste kleur ?

Ook bij deze vraag zul je een mening als antwoord krijgen. Ook bij kleuren geldt het dat dit voor iedereen verschillend is. Ook moet je kijken welke kleur bij bijvoorbeeld oogschaduw het mooiste bij jou staat, dit heeft te maken met de kleur van je ogen en de kleur van je ondertoon.

5. Vindt je dat ik make-up nodig heb ?

In principe heeft niemand make-up nodig, het is je eigen keuze of je make-up draagt. Stel deze vraag dan ook niet aan een ander maar aan jezelf. Als jij vindt dat je make-up nodig hebt, gebruik het dan. 

Wat is jou ultieme beautyvraag die niet beantwoord kan worden ?

Liefs, Kelsey.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten