15 mei 2015

Collectieve review; Nieuwe MUA make-up producten.

Hi! Zoals jullie misschien al wel hebben kunnen zien zijn sommige producten van MUA (Make-up academy) voor de helft geprijsd bij kruidvat. Dat betekend dat er een nieuwe collectie aan komt. Ik kreeg laatst een pakketje binnen met een aantal producten uit deze nieuwe collecte en die prowil ik in dit artikel voor jullie reviewen. 


Ik kreeg vier artikelen binnen van de collectie en ik kon niet wachten om ze aan jullie te laten zien. Ik ben niet over alle producten even enthousiast maar daar komen jullie in dit artikel allemaal achter.




Het eerste product waar ik het graag met jullie over wil hebben is deze sweet sheen lipbalm in de kleur Coral reef. Een super mooie alledaagse felle koraal kleur die ook nog eens super fijn aanbrengt. Dat vind ik misschien wel het aller belangrijkste aan een lipbalsem, hoe die aanbrengt en aanvoelt op je lippen. Als het product namelijk ontzettend plakt of een heel dik is draag ik hem eigenlijk nooit, al is de kleur dan nog zo mooi. Deze lipbalsem heeft dat niet. Ondanks ik normaal gesproken geen mega fan ben van felle kleur ( omdat ze mij vaak gewoon niet staan ) vind ik deze kleur wel erg mooi. Ik denk zelfs dat de kleur nog mooier is in de zomer, omdat je dan wat bruiner bent en dan vind ik felle kleuren nog wel eens leuk om te dragen. Hij brengt dus fijn aan, de kleur is mooi en de prijs is ook zeker geen afknapper. 
Deze lipbalsem is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en kost €3,49.



Dan deze blush, de Mosaic blush in de kleur English Rose. De kleur is mooi en de pigmentatie is opzich ook prima. Wel vind ik het jammer dat het lastig om de kleur op te bouwen, als je de blush hebt aangebracht is het lastig om de kleur wat heftiger aan te brengen. Deze blush is ontzettend koel, waar ik persoonlijk wel een groot fan van ben omdat dit mij beter staat dan hele warme blushes. De blush bevat een glittertje waar ik normaal gesproken niet zo'n fan van ben maar bij deze blush gaat dat mooi samen. Een prima blush dus voor iedere dag, aangezien je geen highlighter meer nodig hebt.
Deze blush is verkrijgbaar in één kleur en kost €3,99.



Het volgende producten is dit oogschaduwdoosje. De Merged Trio Eyeshadow in de kleur Theatrics. Een oogschaduw doosje met drie kleur, perfect voor een simpele look. De figmentatie daar in tegen was niet zo perfect. De oogschaduw is ontzettend poederig en er kwam bijna geen kleur af als ik het aanbracht met mijn kwast. Voor ik het wist zat heel het doosje vol oogschaduw. Opzich vind ik de look die ik ermee heb gemaakt best oké, maar ik ben alsnog geen fan.
Dit oogschaduw doosje is verkrijgbaar in drie kleuren en kost €3,49.



Dit is alweer het laatste product dat ik binnen kreeg van MUA. Een Eyeshadow pallette in de kleur spring break. Dit pallette is helemaal gebasseerd op de lente. Het doosje bevat mooie pastelkleurtjes en de pigmentatie is verbazingwekkend goed. Ik heb al meer dit soort oogschaduwpallettes dus deze kan er zeker ook nog wel bij. De pallettes hebben zo'n mooie kleuren en goede pigmentatie en dat in verhouding met de prijs is gewoon super ! Het enige nadeel vind ik dat in dit palletje niet echt donkeren kleuren zitten, zo vind ik het lastig om een mooie look te maken. Toch denk ik wel dat ik dit palletje vaak ga gebruiken want het bevat een aantal mooie highlighers !
Het palletje is in één kleur verkrijgbaar en kost €5,99.

Ik ben het meest enthousiast over de lipbalsem en het oogschaduwpallette. De blush was ook mooi maar vond hem niet super speciaal. De producten zijn trouwens sinds kort bij sommige kruidvat filialen verkrijgbaar en natuurlijk via de site van MUA.

Dit was het artikel alweer voor deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden !

Welk product zou jij wel willen proberen ?





5 opmerkingen: