2 mei 2015

Review REVOLUTION Nudes en smoked collection oogschaduwpallet.


Via een anderen blog kwam ik laatst op een webshop ( De link hiervan staat aan het einde van dit artikel. ) waar ze het merk REVOLUTION verkopen. Ik kende het merk nog niet maar wilde er super een aantal producten van proberen. Helaas kan je het dus alleen bestellen via internet. Tot ik laatst naar de kruidvat ging! Ik zag bij de kassa dat ze producten hadden liggen van REVOLUTION. Helaas had ik niet veel tijd dus heb ik alleen het oogschaduw pallet meegenomen. In dit artikel zal ik jullie er wat meer over vertellen.
Ik kocht het pallet dus bij kruidvat. Ik ben ben pallet nog niet bij anderen winkels tegengekomen dus zover ik weet verkopen ze het alleen daar of online. Ook verkopen ze REVOLUTION niet bij alle filialen want dit is het eerste filiaal waar ik het tegen ben gekomen. Ik denk dat het alleen in de grotere filialen hebben. Het pallet bevat 100 kleuren aan oogschaduw. van shimmery tot mat. Wat ik ook erg leuk vind aan het pallet is dat het naast de shimmery en de matte kleuren ook kleuren met glitter bevat, wat weer een ander effect geeft dan de shimmery kleuren. Ook sprak het pallet me aan omdat het heel veel verschillende kleuren bevat. Nude, maar ook leuke felle kleuren.Hierboven zie je dat het echt allemaal hele verschillende kleuren zijn en dat je voor iedere gelegenheid wel een look kan bedenken. De kleuren zijn ook gewoon super mooi. Ik word hier zo vrolijk van ! Het enige nadeel aan dit pallet vind ik dat de geur minder is. het heeft een beetje een chemische lijm geur. beetje jammer maar ik vind het zeker niet zo overheersend dat ik door de geur het pallet niet zou kopen.


En natuurlijk zijn jullie erg benieuwd naar de swatches dus bij deze :).
De pigmentatie van de oogschaduw is veel beter dan verwacht.de kleuren komen echt super mooi uit zelfs zonder oogschaduwbasis! Vooral van de schimmery kleuren was is echt verbaasd. Ik kan er gewoon niet over ophouden hoe goed de pigmentatie is. Gewoon super, kort en krachtig.

Ik ben echt ontzettend blij met het pallet, zeker voor de prijs die ervoor betaald. Het pallet koste namelijk maar €9,99. Ik weet niet of de prijs op de website waar ik REVOLUTION van ken hetzelfde is maar heel veel zal het niet schelen. Het bevat 100 kleuren oogschaduw dus als je het verrekend betaald je €0,10 per oogschaduw ! 

De kwaliteit is goed, de kleuren zijn voor, veel verschillende kleuren al om al dus zeker het geld waard. Ik zou dit pallet dan ook zeker aanraden. Ook denk ik dat het een goed pallet is als je wil beginnen met het dragen van oogschaduw of als je het alleen af en toe draagt omdat het zoveel kleuren bevat.

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik dus suuuuper enthousiast over dit pallet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden !

1 opmerking:

  1. Het is een leuk palet, maar het ik irriteer me er echt heel erg aan dat de kleuren niet gesorteerd zijn xD

    BeantwoordenVerwijderen